Emma Storris

Veelgestelde vragen holistische consulten

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen over consulten met mij. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact op.

> Wat doe je precies tijdens een consult?

Tijdens een consult leg jij een levensvraagstuk in de vorm van een hulpvraag of een uitdaging op tafel op het gebied van spiritualiteit, gezondheid, welbevinden of leefstijl. We gaan daar vervolgens gezamenlijk mee aan de slag. Ik doe dat door je een heleboel vragen te stellen. Sommigen daarvan zullen irrelevant lijken, maar je kunt erop vertrouwen, dat ze dat absoluut niet zijn. We gaan door deze vraag en antwoord sessie proberen tot de bodem van jouw vraagstuk te komen. Ik gebruik hiervoor een holistische aanpak, dat betekent dat ik naar jou als geheel kijk met mijn algehele kennis en vaardigheden.

> Wordt een consult vergoed door de zorgverzekering?

Ik ben niet BIG geregistreerd en heb ervoor gekozen om niet langer aangesloten te zijn bij een beroepsvereniging voor complementaire geneeswijzen. Ik had in mijn ontwikkeling eerder last dan gemak van mijn voormalige beroepsvereniging, terwijl ik er heel veel geld voor moest betalen. Hierdoor worden de kosten van consulten bij mij niet vergoed, maar de andere kant van het verhaal is dat mijn consulten veel goedkoper zijn dan bij veel van mijn collega’s.

> Zijn de consulten inclusief supplementen en/of andere hulpmiddelen?

Nee, het genoemde tarief is alleen voor mijn tijd tijdens het consult. Mocht ik het verstandig voor jou vinden om bepaalde middelen te gaan gebruiken, dan komt dat voor jouw rekening. Je hebt uiteraard altijd de keuze om dit advies af te slaan.

> Hoeveel consulten zijn er nodig om resultaat te krijgen?

Je zult begrijpen dat ik hier geen eenduidig antwoord op kan geven, omdat het ene vraagstuk het andere niet is. Sommigen met een consult al voldoende materiaal om je tanden in te zetten, anderen hebben regelmatige en intensieve begeleiding nodig en dan heb je nog alles daar tussenin.

> Ik ben een man en wil graag door jou behandeld worden. Waarom kan ik niet bij jou terecht?

Heel eenvoudig, ik wil achter mijn werk kunnen staan en zeker weten dat ik jou de beste begeleiding kan geven. Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in vrouwenkwesties. Dat is een beetje vanzelf gegaan en heeft er vast ook alles mee te maken met het feit dat ik zelf een vrouw ben. Gelukkig ken ik genoeg collega’s die jou wel kunnen helpen en daar verwijs ik je graag naar door.

> Ben jij die Emma Storris, die therapeut die artikelen voor de Energieke Vrouwen Academie heeft geschreven?

Ja, dat ben ik. Schrijven is één van mijn talenten en mijn liefdes en dat doe ik ook regelmatig voor anderen. Ik heb deze artikelen met veel plezier geschreven en hoop dat jij er wat aan gehad hebt.

You're not allowed copy content without my permission. Contact me if you want to use my content.