Emma Storris

Holistische consulten

Zoals je op de Biografie pagina kunt lezen, heb ik door de jaren heen nogal wat kennis vergaard over alles wat de mens raakt en beweegt. Met deze kennis heb ik een geweldige toolbox in handen om andere mensen te helpen. Ik ben kPNI en orthomoleculair therapeut, maar gebruik niet alleen die kennis om jou te helpen. Ik ben een hagetisse en benader jouw vraagstuk op holistische wijze. Dat wil zeggen dat ik als geheel – met al mijn kennis op welk vlak dan ook – jou als geheel beschouw, inclusief de wereld waarin je je bevindt, en mijn adviezen daarop toespits. Ik kan jou helpen met spirituele, mentale en lichamelijke gezondheidsvraagstukken. Ik doe dit vanuit mijn praktijkruimte in Oudehaske, nabij Heerenveen en Joure. Eventueel kom ik ook op locatie als er meerdere mensen tegelijk een consult willen. Dat laatste is in overleg.

Holistisch antwoord op jouw hulpvraag

Jouw hulpvraag is tijdens een consult leidend, maar het advies is altijd gebaseerd op het totaalplaatje. Bij mij zul je dus niet terugkomen met een receptje voor een pil die alles goed maakt. Dit bestaat namelijk niet. Wanneer je bij mij aanklopt ga ik er vanuit dat je aan jezelf en je situatie wilt werken en daarin zelf een actieve, leidende rol gaat nemen. Het is immers jouw leven, niet meer dan logisch dat jij daarin de leading lady bent. Je leest het goed, hier stond het woord lady. In principe doe ik alleen sessies met vrouwen. De reden hiervoor is dat ik mij in vrouwen gespecialiseerd heb. Dat is vanzelf gegaan, doordat ik zelf een vrouw ben en daardoor toch beter kan begrijpen wat er zoal zou kunnen spelen. Wat aandoeningen en problematiek betreft, ben ik breed onderlegd. Dus zelfs als jij denkt dat jouw uitdaging zo zeldzaam is dat niemand er iets mee kan, kun je me zeker een bericht sturen. Ik reageer altijd zo snel mogelijk.

Praktische informatie

“Ik zou alles graag gratis kunnen doen. Echter, de kachel moet ook bij mij branden, dus ik moet wel degelijk rekenen voor mijn tijd, net als iedereen. En als ik dat niet zou doen zou ik mezelf niet op waarde schatten en dat is nooit goed. Een goed zelfbewustzijn start met jezelf niet te kort doen. Dus…

De kosten voor mijn activiteiten zijn op aanvraag, hangen af van je exact zou willen en gaan vanaf € 78 per uur. Neem alsjeblieft contact met me op voor aanvullende informatie of een afspraak. Indien je me niet kunt betalen maar wel iets in de aanbieding hebt dat mij zou kunnen passen, neem ook even contact op. Misschien kunnen we tot een regeling komen.”

Voordat je naar een sessie komt, verwacht ik dat je mijn voorwaarden gelezen hebt. Op het moment dat jij mijn spreekkamer binnenkomt moet ik er vanuit kunnen gaan, dat jij weet hoe ik werk en daarmee akkoord bent. Een eerste sessie duurt ongeveer een uur. Aan het einde van de eerste sessie bepalen we samen hoe we verder gaan. Jij en ik doen alles in samenspraak omdat jij uiteindelijk verantwoordelijk bent voor je eigen leven en dus achter de gang van zaken moet kunnen staan.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact op. Heb je nog vragen? Lees eerst alsjeblieft de Veelgestelde vragen pagina. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur even een bericht.

You're not allowed copy content without my permission. Contact me if you want to use my content.